vrijdag 1 november 2019

KOPPENBERGCROSS

Welkom!

zaterdag 1 september 2012
“De Koppenbergcross is dé veldrit van het jaar”. “Eén van de weinige crossen waarvoor ik mijn slaap laat”. “De Ronde van Vlaanderen van het veld. Onschatbaar qua commerciële waarde”. “Een klassieke, epische race, het dichtst bij de ziel van de cyclocross. Een cross waar weken op voorhand al wordt over gepraat.”

Niet de woorden van ons, organisatoren van de Koppenbergcross, wél die van de protagonisten op en naast de veldritfiets. Hoeft het nog gezegd: de Koppenbergcross in Oudenaarde groeide uit tot een klassieker in het veldrijden en tot hét sportevenement in de Vlaamse Ardennen.

Een reputatie die we uiteraard in ere willen houden. Al maandenlang breken de Sint-Pietersvrienden, de organisatoren van de Koppenbergcross, zich het hoofd om ieder van u - toeschouwer, VIP-gast, sponsor, renner, medewerker, journalist en buurtbewoner - op donderdag 1 november nog beter van dienst te kunnen zijn. In onze zoektocht naar de perfecte beleving vonden we nog verschillende puntjes die konden bijgeschaafd worden.

Onze publieksvoorzieningen worden verder verbeterd, het wagenpark dat pendelt tussen parcours en parkings groeit nog aan en onze middag-VIP-formule kreeg een flinke facelift. Ook aan het parcours wordt lichtjes gesleuteld, om zowel het sportieve verloop als de massa toeschouwers van dienst te zijn. En, zoals u ziet, ook onze webstek kreeg een nieuw likje verf. Op onze virtuele thuisbasis verwelkomen wij u voortaan met nog meer accurate info en de laatste nieuwsjes van de Koppenbergcross. Kom dus geregeld langs. Tot 1 november!