vrijdag 1 november 2019

KOPPENBERGCROSS

Alle hoofdsponsors blijven ons trouw

dinsdag 23 september 2014

Organiseren kost handenvol geld. Hoeft het nog gezegd dat wij van de Koppenbergcross opgetogen zijn dat we ieder jaar kunnen terugvallen op de trouwe steun van onze sponsors? Die hebben ondanks de moeilijke financiële tijden in groep hun engagement voor 2014 verlengd.

We zijn dan ook vereerd te mogen melden dat de eliteveldrit van de Koppenbergcross ook dit jaar als Grote Prijs Willy Naessens Group door het leven zal gaan, en dat ook onze andere hoofdsponsors New Holland Agriculture, Stad Oudenaarde, Provincie Oost-Vlaanderen en Glas - Veranda’s Van Der Bauwhede ons trouw blijven.

Zij krijgen het gezelschap van vier gloednieuwe sponsors: laarzenfabrikant Bekina uit Kluisbergen, het Amerikaanse Twenty20 Cycling dat ervoor zorgt dat de vrouwen straks evenveel prijzengeld ontvangen als de mannen, het regionale alle-bussenweekblad De Streekkrant en de KIA-garage Cnockaert uit Oudenaarde. Onze andere affichesponsors zijn Rectavit, Fietsen - tuinmachines - hogedrukreinigers Koen Descamps, Brouwerij Clarysse, Drukkerij Arijs, Deuren - trappen - parket D’Hondt, boekhoudingskantoor ACT, Keukens Derveaux, Tuinconstructies VEH en de Oudenaardse Betoncentrale OBC. Bedankt!

We blijven ook deel uitmaken van de bpost bank trofee, met Het Nieuwsblad als mediapartner, en verder hoofdsponsors Smeets, Daikin, Proximus, CheapTickets.be, Eneco, Omnicol, Konvert Interim, Lotto, Vio, Topsport Vlaanderen, Primus en Sporza, dat onze wedstrijd rechtstreeks zal uitzenden op één!