vrijdag 1 november 2019

KOPPENBERGCROSS

Opbouw start door weer en - veel - wind

dinsdag 21 oktober 2014
De opbouw van de Koppenbergcross 2014 is gestart, maar de weergoden zijn ons niet altijd goedgezind!

Nog 11 nachtjes slapen en de volgende Koppenbergcross is daar. De Sint-Pietersvrienden, organisatoren van de veldrit in Oudenaarde, zijn echter al lang volop bezig met hun troetelkind. Terwijl onze administratie momenteel honderden brieven en mails de wereld in stuurt, heeft ook de parcoursploeg de handen helemaal uit de mouwen gestoken. Zij startten maandag met de opbouw van onze omloop op de steile flanken van de Koppenberg.

Op goed een week tijd zetten onze parcoursbouwers enkele honderden palen en nadars uit. In hun spoor volgen straks ploegen die de dranktenten opzetten en vullen, signalisatie en publiciteit ophangen, onze VIP-locaties inrichten en alle voorzieningen voor het publiek, de VRT en de renners op de juiste plaats neerzetten en van elektriciteit en stromend water voorzien. En dat ondanks de beukende wind en de striemende regen op dagen als vandaag!

Graag hierbij nog deze vraag: het is de komende dagen onmogelijk en verboden om het parcours te verkennen. Via deze weg melden wij u later wanneer u de weides in kan om rondjes te draaien op de Koppenberg. Dank voor uw begrip en uw respect! Op onze officiële Facebookpagina kan u intussen wel al terecht voor een fotoalbum van de opbouw.