vrijdag 1 november 2019

KOPPENBERGCROSS

Elitewedstrijd op de Koppenberg blijft GP Willy Naessens

donderdag 24 september 2015
Ook in 2015 kunnen we uiteraard niet zonder de trouwe steun van onze sponsors. Onze hoofdwedstrijd voor mannen-elite blijft op zondag 1 november als Grote Prijs Willy Naessens door het leven gaan. Bovendien mogen we enkele nieuwe partners verwelkomen!

Willy Naessens Group is uw betrouwbare bouwpartner, onder meer gespecialiseerd in Agro, Industriebouw, Zwembaden en Prefab. Een bedrijf met diepe wortels in Zuid-Oost-Vlaamse grond bovendien, want de hoofdgebouwen in Wortegem-Petegem kijken uit op de glooiingen van de Koppenberg. Uiteraard verheugen de Sint-Pietersvrienden er zich dus op dat de Willy Naessens Group ook op zondag 1 november 2015 de hoofdsponsor blijft van de Koppenbergcross. Daardoor blijft onze hoofdwedstrijd voor mannen-elite als Grote Prijs Willy Naessens door het leven gaan.

Uiteraard zijn we ook onze andere sponsors bijzonder dankbaar. Onze uitstekende samenwerking van de voorbije jaren werd bevestigd door het feit dat zij de afgelopen maanden in groep hun sponsoring verlengden. En dus mogen we net als vorig jaar ook New Holland Agriculture, de Stad Oudenaarde en Provincie Oost-Vlaanderen, Glas - Veranda's Van Der Bauwhede, Bekina Boots, Twenty20 Cycling, Garage Cnockaert, Koen Descamps, Brouwerij Clarysse, Interieur D'Hondt, Keukens Derveaux, Drukkerij Arijs, de Oudenaardse Betoncentrale, VEH Tuinconstructies en boekhoudkantoor ACT op onze affiches (zie onder) plaatsen.

Bovendien mogen we dit jaar enkele nieuwe partners verwelkomen: Immo Nobels is dé immospecialist en heeft zijn hoofdzetel in Oudenaarde, Murprotec bestrijdt uw vochtproblemen in huis en is cosponsor van een profveldritteam, Plastibac is leverancier van alle soorten kunststof bakken, Rondom kent u als allebussenweekblad en Carwash Stroet en de Snackrant kijken uit op de achterzijde van de Koppenberg. Ook rijplatenleverancier Platex en Brandstoffen Deconinck zijn nieuw. Bedankt voor het vertrouwen!