vrijdag 1 november 2019

KOPPENBERGCROSS

Schrijf je nu al in voor de jeugdinitiatie!

zondag 4 oktober 2015
Heeft u een zoontje of dochtertje tussen de 6 en de 12 die gek zijn van de fiets? Schrijf hen nu in voor onze gratis jeugdinitiatie begeleid door enkele grote namen uit de veldritwereld! Een onvergetelijke ervaring voor uw kinderen, en u als begeleider krijgt er een gratis ticket bovenop.
De spannende avonturen in het veld doen vast weer heel veel kinderen watertanden om het zelf eens op de fiets in de modder te proberen. De bpost bank trofee en de organisatie van de Koppenbergcross geven graag een duwtje in de rug. Daarom is er ook dit jaar de jeugdinitiatie voor kinderen van zes tot twaalf jaar oud. Onder begeleiding van een aantal grote namen uit de veldritwereld kunnen ze enkele ingekorte rondjes over ons parcours (zonder de steilste flanken en de risicovolle afdaling) afleggen!

Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we op zondag 1 november graag. Afspraak om 8 uur in het Schoolcomplex aan de Ronseweg (Leupegem). Daar word je opgewacht door de medewerkers van Pasar. Ieder kind, ook van buiten de Vlaamse Ardennen, is welkom! Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig! Meld je in het Schoolcomplex aan de infostand en ontvang een polsbandje voor jezelf en voor één van je ouders.

De start zelf wordt om 8u45 gegeven. Onder begeleiding trekken onze jongste deelnemertjes vanuit Leupegem naar het parcours in Melden. Als begeleider kan u meefietsen met het kind of met onze gratis shuttles vanuit de publieksparkings naar het parcours pendelen. Na afloop worden vijf kinderen door het lot aangeduid om op het podium de bloemen te overhandigen aan de winnaars van de ‘echte’ wedstrijden.

Heb je zin gekregen om mee te komen fietsen? Schrijf je dan in via deze website (via de rubriek jeugdinitiatie)! Leerkrachten kunnen hun leerlingen bovendien in groep inschrijven via info@koppenbergcross.be

Heb je bijkomende vragen? Hiervoor kan je terecht bij Simon Lamon via 0474/45.68.74 of info@koppenbergcross.be