donderdag 1 november 2018

KOPPENBERGCROSS

IJsboerke Kids Cyclocross voor kinderen van 6 tot 12

woensdag 12 oktober 2016
Heeft u een zoontje of dochtertje tussen de 6 en de 12 jaar die gek is van de fiets? Schrijf hem/haar nu in voor onze gratis jeugdinitiatie begeleid door enkele grote namen uit de veldritwereld! De IJsboerke Kids Cyclocross is een onvergetelijke ervaring voor uw kinderen, en u als begeleider krijgt er een gratis ticket bovenop.

De spannende avonturen in het veld doen vast weer heel veel kinderen watertanden om het zelf eens op de fiets in de modder te proberen. IJsboerke en de organisatie van de Koppenbergcross geven graag een duwtje in de rug. Daarom is er dit jaar de IJsboerke Kids Cyclocross voor kinderen van zes tot twaalf jaar oud. Onder begeleiding van een aantal grote namen uit de veldritwereld kunnen ze in een ongedwongen sfeer enkele ingekorte rondjes over ons parcours (zonder de steilste flanken en de risicovolle afdaling) afleggen!

Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we op dinsdag 1 november graag. Afspraak om 8 uur in het Schoolcomplex aan de Ronseweg (Leupegem). Daar word je opgewacht door de medewerkers van Pasar. Ieder kind, ook van buiten de Vlaamse Ardennen, is welkom! Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig! Meld je in het Schoolcomplex aan de infostand en ontvang een polsbandje voor jezelf en voor één van je ouders. De start zelf wordt om 8u45 gegeven. Onder begeleiding trekken onze jongste deelnemertjes vanuit Leupegem naar het parcours in Melden. Als begeleider kan u meefietsen met het kind ofwel met onze gratis shuttles vanuit de publieksparkings (die zich bevinden op industriezone De Meersbloem, vlakbij het Schoolcomplex) naar het parcours pendelen.

Het einde van de jeugdinitiatie is omstreeks 9u45 voorzien ter hoogte van de kasseien van de Koppenberg. Na afloop worden vijf kinderen door het lot aangeduid om op het podium de bloemen te overhandigen aan de winnaars van de ‘echte’ wedstrijden. Alle deelnemende kinderen ontvangen daarnaast nog een verrassingspakket.

Heb je zin gekregen om mee te komen fietsen? Schrijf je dan voor 30 oktober in via het inschrijfformulier op deze website. Leerkrachten kunnen hun leerlingen bovendien in groep inschrijven via info@koppenbergcross.be

Heb je bijkomende vragen? Hiervoor kan je terecht bij Simon Lamon via 0474/45.68.74.